5 dolog, amit egy unalmas, nagy, üres fallal tehetsz

Ingatlantájoló.hu 2019.04.21 17:38:31

Sokaknak az otthonában lehet egy nagy, üres fal, aminek a dekorálása kihívást jelenthet. Erre hozunk most ötleteket.Tégla vagy terméskő burkolat

Az egyik legmutatósabb és mostanában trendi megoldás, ha a fal klinkertégla-, látszótégla- vagy terméskő burkolatot kap.

Kép forrása: home-designing.com

Tegyünk rá egy hatalmas képet!

Ez az egyik legegyszerűbb megoldás, amit választhatunk. Persze egy kép nem olcsó mulatság, de óriás poszterek közül megfizethetőt is találhatunk. A kép kiválasztásánál ügyeljünk arra, hogy színei visszaköszönjek a szoba berendezésében, ahogyan ebben a halásztelki családi házban is látható.

Még több képért kattintson a fotóra!

Fessük le egy élénk vagy drámai színnel!

Az is jó megoldás, ha lefestjük egy élénk vagy drámai színnel. Ráadásul ez az egyik legegyszerűbb és legolcsóbb módja is a fal dekorálásának.

Kép forrása: freshome.com

Tegyünk rá egy térképet!

Persze vásárolhatunk is egy hatalmas térképet, de rá is festhetjük a falra, sőt falmatricát is találunk, ha az egyszerűbb felhelyezést szeretnénk választani.

Kép forrása: contemporist.com

Díszítsük graffitivel!

Ha ügyesek vagyunk, magunk rajzolhatunk rá, amit csak szeretnénk, ha nem hívjunk valakit, aki jobban ért hozzá, ha ezt nem tudjuk megfizetni, akkor ma már graffiti mintás tapétát is kaphatunk.

Ebben az V. kerületi lakásban nincs unalmas fal, tégla, színes, Budapest térképes és Budapest látképes falat is találunk.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások