Mesés otthonok Gyuláról

Ingatlantájoló.hu 2019.07.15 13:46:45

Gyula, Békéscsaba keleti szomszédja autópálya híján az ország vérkeringéséből éppen úgy kiesik, mint a megyeszékhely, a 44-es főút, azonban Gyulán keresztül lépi át a román határt. Gyula tehát fontos szerepet tölt be, a magyar-román határforgalom lebonyolításában, különösen, hogy ez az egyetlen határátkelő, amely fejlett városi infrastruktúrával rendelkezik.


 

A Fehér-Körös partján elterülő város gyógyvize és az erre épülő Várfürdő lévén egyre több turistát vonz, így befektetésnek is érdemes Gyulán ingatlant vásárolni. Nézzük, mit találunk az Ingatlantájoló kínálatában!

Kép forrása: pixabay.com

Tovább bővíthető sorházi lakás a belvárosban

Két szinten, nappali + 2 hálószobával rendelkezik ez az otthonos sorházi lakás. A kertkapcsolatos otthon tetőtere további bővítésre ad lehetőséget, az ingatlan újszerű állapotban van teremgarázzsal együtt eladó.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kislakás teljes berendezéssel a Várfürdő szomszédságában

Elhelyezkedése, mérete, elosztása miatt befektetési célra ideális ez a 48 nm-es kislakás a Vár és a Várfürdő szomszédságában. A földszinti lakás kertkapcsolattal, terasszal is rendelkezik. A teraszról léphetünk a nappali-étkezőbe, melyben egy kis konyhasarkot is kialakítottak, innen nyílik a hálószoba és a fürdőszoba. A lakás újszerű állapotú, igényes berendezése a vételár részét képezi.

Még több képért kattintson a fotóra!

Erdővel körülvett kúria az Élővíz-csatorna partján

A Duzzasztó környékén, egy 5600 nm-es erdővel körülvett telken áll ez a 120 nm-es kúria, mely nappali + 2 szobával várja új lakóit. A felújított ingatlan vállalkozásra is alkalmas.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthonos családi ház a kertvárosban

Igazi családi otthon ez a Vadvirág utcai, újszerű állapotú kertes ház, mely amerikai konyhás nappalival + 3 hálószobával várja új lakóit. A ház duplagarázzsal, melléképületekkel rendelkezik, fűtését kondenzációs kazán biztosítja. A hőszigetelésről borovi fenyőből készült nyílászárók és extra tetőszigetelés is gondoskodik, tetőterének beépítésével tovább bővíthető.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tágas családi ház borospincével és sok extrával Magyarvároson

Magyarvároson, csendes, nyugodt környéken áll ez a nappali + 5 szobás családi ház. A tetőtér beépítéses ház tetőterében kondi és fitnesz szoba, a kertben medence található. Az ingatlan szaunával, kétállásos garázzsal és borospincével is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Otthon és vállalkozás a Várfürdő szomszédságában

Összesen 6 apartman található 2 épületben, ebben az apartmanházban a Várfürdő szomszédságában. A főépület egyik, amerikai konyhás + 2 hálószobás apartmanja saját lakásnak is ideális, ebben az épületben találunk még egy stúdió apartmant és egy fürdőszobás apartmant. A hátsó épület 3 apartmanja a szépen gondozott díszkertre néz. Az udvaron és az utcán összesen 7 autó számára van parkolási lehetőség, az apartmanház évek óta kialakult vendégkörrel rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások