Nézze meg a hét legszebb skandináv stílusú otthonait!

Ingatlantájoló.hu 2019.01.14 14:51:00

A skandináv stílus örök életű, nyugodtan választhatjuk otthonunk berendezésére, ha azt szeretnénk, hogy soha ne menjen ki a divatból. Mindez bizonyára visszafogott színvilágának, a funkcionalitásának és természetességének köszönhető.


 

Jöjjenek hát a legszebb skandináv stílusú otthonok az Ingatlantájoló kínálatából!

Duplateraszos ékszerdoboz a Halászbástya tövében

A Várkerületben lakni igazi kuriózum, különösen, ha ilyen kis ékszerdoboz tulajdonosa lehet az ember, mint ez 3. emeleti, 76 nm-es lakás. A 2+1 szobás lakás méretének és praktikus elosztásának köszönhetően egy gyermekes családoknak ideális és 2 terasszal is rendelkezik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Igazi családi fészek Hársakalján

Nappali + 4 hálószobával várja ez a II. kerületi családi ház, hogy egy család birtokba vegye. A kiváló elosztású 110 nm-es ház 464 nm-es telken áll, akár egy nagycsalád számára is kényelmes lehet.

Még több képért kattintson a fotóra!

Tágas lakás exkluzív lakóparkban, Hűvösvölgyben

Ez a II. kerületi lakás olyan, mint ha családi ház lenne annak köszönhetően, hogy meglepően tágas és rengeteg zöld veszi körül. Az exkluzív lakóparkban 24 órás portaszolgálat működik, mely nemcsak a biztonságot garantálja, de a mérőórák leolvasásánál is segítséget nyújt, és küldeményeket is átvesz.

Még több képért kattintson a fotóra!

Kiváló elosztású, napfényes lakás Németvölgyben

Nappali + 2 hálószobával várja új lakóit ez a praktikus lakás, melynek mindkét szobája külön nyílik. A lakás déli tájolású, és az V. emeleten helyezkedik el, így egész nap világos.

Még több képért kattintson a fotóra!

Nagycsaládosoknak ideális sorházi lakás Óbudán

Óbuda központjában, mégis csendes helyen áll ez a sorházi lakás, mely négy szinten, 6+1 szobával egy nagycsalád számára is kényelmes lehet. A kisvárosi hangulatú környezetben álló házhoz kis kert, terasz, erkély is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások