Tervezd meg a nyaralásod! Kezdd, mondjuk azzal, hogy csodás Balaton-parti ingatlanokat nézegetsz!

Ingatlantájoló.hu 2019.04.26 13:55:49

Még nem tervezted meg az idei nyaralásod? Esetleg a nyaralóvásárlás is szóba jöhet? Akkor ez az összeállítás neked készült!


 

Mutatjuk a legszebb Balaton-parti ingatlanokat az Ingatlantájoló kínálatából!

Modern luxus Siófokon

Az Ezüstparton kínálják eladásra ezt a családi házat, mely 3 szinten, 352 nm-es lakóterülettel és 7 szobával rendelkezik, így alkalmas nagyobb vagy kétgenerációs családoknak lakhatásra, ha két család vásárolja meg, akkor üdülésre is. A ház a Balaton parttól mindössze 230 m-re, a városközponttól 1 km-re található, több terasszal is rendelkezik. Fenntartása gazdaságos, fűtését hőszivattyús rendszer, elektromos áram ellátását napelemek biztosítják.

Még több képért kattintson a fotóra!

Saját partszakasszal rendelkező luxusvilla Balatonkenesén

Saját fürdőzhető partszakasszal és kis kikötővel is rendelkezik ez a klasszikus stílusú luxusvilla Balatonkenesén. A 250 nm-es épülethez 120 nm terasz is tartozik, emeleti terasza balatoni panorámás. A 2004-ben épült ingatlan nappali + 7 szobával és 5 fürdőszobával várja új tulajdonosát.

Még több képért kattintson a fotóra!

Hangulatos ház reális áron Balatonmáriafürdőn

2003-ban épült ez a hangulatos családi ház, melyet a vízparthoz közel, Balatonmáriafürdő egyik csendes utcájában kínálnak eladásra. A nappali + 3 szobás családi ház nyaralásra, ősztől tavaszig pedig pihenésre is ideális.

Még több képért kattintson a fotóra!

Felújított, nádtetős parasztház Gyenesdiáson

1870-ben épült ez a parasztház, melyet gyönyörűen felújítottak és modernizáltak. A nappali-étkezős, 3 hálószobás, 2 fürdőszobás házhoz borospince és kis kerti lak is tartozik.

Még több képért kattintson a fotóra!

Közvetlen vízkapcsolattal Zánkán

A Balatontól 25 m-re áll ez a családi ház, mely a tóhoz saját lejárattal és saját napozóstéggel is rendelkezik. A két nappalis, 4 hálószobás, 2 fürdőszobás házat 1994-ben tulajdonosa saját részre építette, és azóta is folyamatosan karbantartotta.

Még több képért kattintson a fotóra!

 

Hozzászólások